Z.R.C. De Duuvels

Telefoon: 06 815 351 35  |  mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De jeugd heeft de toekomst....” Dat is wederom gebleken met de jeugdleden van de Duuvels die recent de stap naar het seniorenteam hebben gemaakt.
En daar zijn wij trots op! Wil jij ook een sport beoefenen waarbij sportiviteit, mentaliteit, samenwerking en gezelligheid centraal staan? 
Kom dan gerust eens kijken bij de Duuvels. Meetrainen mag natuurlijk ook!

Het beeld dat rugby alleen maar door grote sterkte jongens wordt gespeeld is onjuist. Het maakt bij rugby niet uit of je nu een jongen of een meisje bent, of je nu lang bent of heel erg klein, zelfs niet of je wat dikker of juist wat dunner bent. Rugby is voor iedereen! Bovendien is het gewoon leuk bij de Duuvels, door een combinatie van sport, spel, plezier en teambuilding. Je bent van harte welkom om het te komen proberen

Meer weten? Neem gerust contact op met onze jeugdcoordinator Wouter Duim [ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ]

 
 
U bevindt zich hier: Home Jeugd

Clubhuis:
Z.R.C. De Duuvels
Marconistraat 12
6902 PC Zevenaar
Tel.: 06 815 351 35

International Rugby Links