Informatie senioren

Wij vinden natuurlijk dat wij de leukste rugbyclub zijn en dat Rugby de leukste sport is. Rugby heeft alles: rugby is actie en een echte teamsport.

Rugby is niet enkel een sport voor zogenaamde ‘stoere kerels’, ook de meest tengere mensen weten hun mannetje te staan op het rugbyveld. Je hoeft dus niet groot en breed te zijn. Er is voor iedereen wel een geschikte positie op het veld. Voor de snelle speler, de atletische, de bredere of de kleinere spelers.

De Duuvels heeft één seniorenteam, dat tijdens het seizoen 2019-2020 uitkomt in de 4e klasse noord-oost. Het nieuwe seizoen start in september.

De senioren trainen twee keer per week, op dinsdagavond en vrijdagavond van 20:00 tot 21:30. Op zondag worden de competitiewedstrijden gespeeld of –buiten de competitie om- wordt er deelgenomen aan toernooien.

Dus, kom gewoon een keertje kijken of meetrainen en oordeel zelf. Het team van de Duuvels kent een gezellige mix van (veel) ervaring en nieuw bloed. Onervaren en ervaren spelers zijn dan ook altijd welkom bij de Duuvels!  En naast de spelende leden kent de Duuvels een flink aantal trouwe toeschouwers, fans en clubleden die regelmatig op de club aanwezig zijn, die de club ondersteunen als vrijwillger of simpelweg komen genieten van de ambiance rondom de wedstrijden. Loop gerust eens binnen!

 
 
U bevindt zich hier: Home Senioren

Clubhuis:
Z.R.C. De Duuvels
Marconistraat 12
6902 PC Zevenaar
Tel.: 06 815 351 35

International Rugby Links