Close

Nieuws

Er schuilt in held in jou!

Er schuilt in held in jou!

Wekelijks een wedstrijdje spelen, mooier wordt het niet.. toch? Wekelijke blije gezichten en lachende kinderen, van 5 tot 50 jaar. Dát is de magie van een sportclub, van ónze club. De leukste rugbyclub van het Oosten (en ver daar buiten).
Deze magie wordt mogelijk gemaakt door een klein groepje enthousiaste en vastberaden mensen, die hun vrije tijd besteden om de organisatie achter deze magie voor hun rekening te nemen. Nooit bij stil gestaan misschien, maar zonder deze mensen kan de club niet bestaan. En kan er niet gesport worden. Het zijn de helden van onze tijd, de helden die we aan kunnen raken en de helden die we zomaar in ons midden hebben. En ons mooie club zoekt zo’n held…

Wil jij jouw club, jouw clubgenoten of jouw teamgenoten helpen? Wil jij jouw steentje bijdragen om onze mooie sport vooruit te helpen? Dan zoeken we jou. Er is namelijk plek in ons bestuur voor een wedstrijdsecretaris.
Ben jij enthousiast over onze sport en club? Heb je enige talent in het organiseren van dingen? En kan je goed samenwerking in teamverband (je hoeft het namelijk nooit alleen te doen), dan is dit mogelijk een rol voor jou. Lees verder en neem contact op om samen te bespreken of dit iets voor je is en hoe we dit laten passen bij jouw andere bezigheden zoals werk en gezinsleven.

Hieronder het officiële takenpakket, gewoon omdat we dat nou eenmaal graag met je delen. Zo weet je waar jij mee aan de slag gaat straks.

Wedstrijdsecretaris / Clubheld

 • – Is lid van het bestuur van de vereniging.

 • – Draagt zorg voor uitnodigingen aan tegenstanders.

 • – Draagt zorg voor uitnodigingen aan scheidsrechters.

 • – Draagt zorg voor de tijdige invulling van wedstrijdformulieren in eRugby.

 • – Publiceert de wedstrijdtijden/data.

 • – Regelt alle mutaties met betrekking tot competitiewedstrijden.

 • – Is contactpersoon van de NRB competitieleider.

 • – Draagt zorg bekendmaking van (dreigende) afgelastingen.

 • – Draagt zorg voor indiening van eventuele claims.

 • – Draagt als nodig/gewenst zorg voor protest bij schorsingen en/of boetes.

 • – Maakt officiële ledenlijsten op, draagt zorg voor mutaties in eRugby.

 • – Zorgt voor het opgeven teams aan de NRB en geeft afschriften van opgavelijsten en ledennummers aan alle bestuursleden.

 • – Draagt zorg dat mutaties in het ledenbestand doorgegeven worden aan de penningmeester, en/of jeugdcoördinator/teamcaptain.

 • – Niet onbelangrijk; moet om kunnen gaan met de waardering en aanbidding van overige clubleden

 

Zonder gekheid, als je van mening bent dat je de club kunt helpen of je twijfelt daar over, ga gerust in gesprek met een van de bestuursleden. Gewoon samen verkennen of we dit kunnen laten werken voor je en voor ons. Voormalig wedstrijdsecretaris en held-voor-altijd Maarten kan je exact uitleggen wat deze rol van je vraagt. Wij zouden er in ieder geval erg blij mee zijn en de club kan weer vooruit!

Vul hieronder het formulier in, of spreek een van de bestuursleden aan op club!


Corona update

Corona update

Vandaag heeft de Rugby Bond bekend gemaakt dat er vanaf 1 juli weer getraind mag worden met fysiek contact. Dit bekent dat er weer volop getackled mag worden, rucks weer mogen worden opgezet, en de scrum bok kan weer worden afgestoft.

 

Clubhuis

Het clubhuis gaat vanaf 1 juli ook weer open voor leden en bezoekers. Dit betekent ook dat er weer consumpties kunnen worden afgenomen aan de bar. Houdt er wel rekening mee dat binnen het clubhuis de 1,5 meter maatregel nog steeds van kracht is.

 

Kleedkamers en douches

De kleedkamers zullen ook weer open zijn. Hier geldt dat de volwassenen 1,5 meter afstand moeten houden.

 

Publiek

Het is weer toegestaan voor ouders, verzorgers, vrienden, en geïnteresseerde om weer te komen kijken langs de zijlijn per 1 juli. Ook hier zijn de algemene corona maatregelen van kracht.

Voor overige informatie zie: https://www.rugby.nl/blog/rugby-met-contact-weer-mogelijk-voor-iedereen