Close

Jeugd, jonge god of oude bok; we mogen weer trainen!

Heb je de nieuwe posters al gezien langs de weg of online?

 

Door de nieuwe versoepeling van de coronamaatregelen mogen en kunnen we allemaal weer trainen van ouds, of met genoeg vrijheid. De jeugd mag al langere tijd weer volop trainen zonder restricties, en al voor enkele weken mogen de senioren tot 27 jaar ook trainen met contact. Sinds gisteren, woensdag 19 mei, mogen ook senioren van 27 jaar trainen in een groep van maximaal 30. Dit wel met de algemene coronamaatregelen in acht genomen. Deze versoepeling biedt genoeg opties om weer goed te kunnen trainen, de corona kilo’s eraf te rennen, en de conditie weer op te bouwen voor het nieuwe seizoen.

 

 

Dus, zien wij je vrijdag op het veld? Ken jij iemand die altijd al keer heeft willen rugbyen? Neem ze dan mee naar de training! Geïnteresseerde kunnen vrijblijvend 6 weken mee komen trainen. Ook al train je zelf niet mee, maar ken je wel iemand; stuur dan de link in deze nieuwsbrief door.

 

Het enige wat er nodig is, zijn een paar sportschoenen (liefst noppenschoenen) en kleren die vies mogen worden. We vragen aan kennismakers om zich aan te melden via het onderstaande formulier, zodat wij iedereen goed kunnen ontvangen.

 

 

Meld je hier aan

 

 

Hierbij de corona maatregelen om toch veilig en leuk te kunnen rugbyen:

– De kleedkamers zitten op slot. Kom dus omgekleed naar het veld en douche thuis.
– Neem zelf een waterfles mee.
– Meld je aan en af bij een van de trainers.
– Geen publiek toegestaan.
– Bij klachten blijf thuis!

 

Tot vrijdag!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

It’s devilish nice to be a Duuvel!

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.