Close

Laatste training

Laatste training seizoen 2019 - 2020

Vrijdag 10 juli was alweer de laatste training van dit bijzondere seizoen. Met een sterke seizoenstart in het najaar ging voor zowel Duuvels I als de jeugd seizoen 2019-2020 de goede kant op. Na een welverdiend rust tijdens de feestdagen, ging het seizoen stevig verder dat abrupt ten einde kwam eind februari door de corona crisis. Het clubhuis ging op slot, en de competitie kwam ten einde met de laatste stand van zaken als eindstand. Duuvels I eindigde als 2e in de competitie door een nadelig onderling resultaat met de nummer één, RC Zwolle I. Bij de jeugd zijn de Cubs 4de geworden in de Bowl klasse, de Colts 5de in de Shield klasse, en de Junioren 3de in hun Bowl klasse. 

 

Medio mei konden de trainingen voor de jeugd hervat worden, en de senioren konden met gepaste afstand trainen. Begin juli mocht er weer van oudsher getraind worden met fysiek contact. 

 

Ondanks het bijzondere seizoen, kijken wij terug op een leuk seizoen. Wij willen alle trainers, vrijwilligers, spelers, supporters, en leden bedanken voor hun inzet. Vrijdag 21 augustus staat de eerste training van seizoen 2020 – 2021 gepland. Graag ontvangen wij iedereen dan weer van harte. Tijdens de zomerstop kan er nog wel vrijwilliger getraind worden op de vrijdag.

 

Houdt onze website en social media in de gaten voor de aankondiging van het Begin van het seizoen feest en tot 21 augustus!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.