Close

Mini’s

 

Namens De Duuvels heeft onze kanjer James in zijn eentje deelgenomen aan de onderlinge wedstrijden in Doetinchem. Hij mocht aansluiten bij Wageningen. Er zijn weer mooie onderlinge wedstrijden gespeeld in de Achterhoek.

Cubs

Thuis (Arnhem) – Haarlem West Friesland

 

Met een mega groot team stonden we klaar in Arnhem voor een mooie pot rugby tegen Haarlem West Friesland. De eerste helft ging lekker met drie try’s en een 2 conversies in ons voordeel.
De tweede helft duurde het even voor het begon te draaien na de vele wissels. Met als gevolg dat het richting einde wedstrijd 19-15 stond. Met een laatste push toch nog twee try’s gedrukt.

 

Eindstand 29-15

Junioren

 

Hebben dit weekend een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen the Pigs/Rams in Arnhem.

Colts

Uit (Tiel) – CL SBN Pink CO 1
 

Onder het genot van de naweeën van storm Ciarán of te wel weer met heel veel regen hebben onze Colts zich vandaag van hun beste kant laten zien 💪.  Al zonk ons eerst de moed in de schoenen omdat er door de tegenstanders binnen een minuut al een try was gedrukt 😬. Dit zette de oude stoomlocomotief in ieder geval aan maar kwam nog niet echt richting de tryline. Wel ging het knopje verdedigen aan en kwamen de spelers van SBN Pink bijna niet meer in de buurt van de tryline. Ik denk dat de sinaasappels 🍊in de rust + de inspirerende woorden van Ids de stoomlocomotief op stoom heeft gekregen . Wat gingen ze spelen zeg, niemand miste meer een tackle, binnen een split second waren ze bij de rucks waardoor de Roze shirts geen kans meer kregen om steals te maken en daar kwamen de try’s. Yairo beet de spits af en daarna volgde “ die hele snelle” zoals Ids hem noemt ( Dries 2x) , Hoan, Bram en onze fly half Ramses met allemaal een try. De conversies waren best lastig voor Ramses aangezien er nog een staartje van Ciáran woei 💨 waardoor de bal wat afzwaaide 😬 en wonnen we uiteindelijk met 36-12. Ik ben super trots op ons team, wat een genot om naar dit team en ook op Ids omdat hij ze echt aan de gang heeft 💪( volgens alle ouders langs de lijn ). Op naar de tweede fase van de competitie en vooral lekker zo doorgaan 😀
En Ids: Vandag was seker n baie goeie dag vir die kinders.
Tot de volgende 💪🏉

(Teammanager Colts)

 

Eindstand: 12-36

Senioren

Thuis – The Dukes 3

 

Onze senioren hebben een mooie pot gespeeld tegen The Dukes 3 op onze eigen grasmat. Het was een natte maar sportieve wedstrijd, waarbij onze mannen echt als een team stonden te spelen. 🏉

De scrums gingen vooral de eerste helft goed en hierin wisten we veel de winst te pakken. Ook lukte het eindelijk weer een aantal try’s te scoren. De laatste 20 minuten hebben we de wedstrijd uit handen gegeven en scoorde The Dukes een paar try’s.

 

Bedankt aan de fotograaf van gcaproductions die wedstrijd prachtig op beeld heeft vastgelegd. Hieronder een selectie.

 

 

Eindstand: 14-35

 

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.