Close

Mini's:

James heeft bij de minis van Wageningen meegespeeld. Team paars heeft alles gewonnen. James heeft in de eerste game een try gescoord.

Cubs:

RC The Dukes CU 2 – CL Duuvelse Wild Pigs CU 1

Afgelopen zaterdag stonden we met het team in Den Bosch. Aan de stadswal op het kunstgras hebben we een hele mooie rugby pot gezien.

Al snel stonden we voor met 3 trys. Niet veel later stonden we bijna gelijk en waren we iets minder scherp in het spel.

De tweede helft koste het wat moeite met hier en daar een pijntje. Toch sloeg de vermoeidheid er bij The Dukes harder in en liepen we verder uit en boekte een mooie verdiende zege.

 

Onder het genot van worstenbroodjes werd Roddy man of the match die zijn laatste wedstrijd speelde voor ons cluster. Wij wensen hem veel Rugby plezier bij zijn nieuwe club in Zuid Afrika. Donderdagavond is er een afscheidstraining voor Roddy in Doetinchem. 

 

 

Eindstand: 19-44

Junioren:

NRC The Wasps JU 2 – CL Wild Duuvels JU 1

Eindstand: 7 – 39

Colts:

Haagsche RC CO 3 – CL Gelre CO 1.

 

Jeetje wat een spannende wedstrijd was dit. Op papier moesten we deze wedstrijd kunnen winnen maar in de wei (gelukkig blubber en geen kunstgras waar iedereen bang voor was) bleken onze jongens en Sam er nog een aardige dobber aan te hebben 💪. Harry en Silke dachten laten we ook nog effe jinxen waardoor het nog spannender werd. Gelukkig wist Bram al eerste de 🏉 over de tryline te drukken en dus de eerste punten voor ons. Maar ook Den Haag wist de tryline te vinden en het was weer gelijk en hun conversie ging wel door de palen . Beide ploegen zijn meerder malen heel dicht bij de tryline geweest maar steeds was er weer een turnover waardoor het spel weer de andere kant op ging. Ze hebben alle hoeken en gaten van het rugbyveld gezien vandaag, waarbij Ids en supporters zich af vroegen waarom het veld hier zo breed was aangezien er bijna niemand uitliep of uitgetackeld werd🤔. Op een gegeven moment werd het toch wel echt spannend ( en begaf mijn hart 💔 het bijna) omdat de score ongeveer gelijk op ging. Maar toen was Yairo als full back klaar met de doorgebroken spelers en zorgde er tot 2 keer voor dat de tryline niet meer bereikt werd door Den Haag ( en ze ook ineens geen wisselspelers meer hadden 😬). Dit leverde hem de Man of the Match op💪( of the butcher of de match 🤔). En onze kortst rugbyende speler Sem (pas een paar maanden) bedacht een snoekduik te nemen en tegenstander wist niet wat m overkwam toen Sem zijn voet te pakken kreeg ( Boem ❗️). Tijdens het volgende potje “ White line fever” vloog Ramses langs de ruck over de tryline en ook Jessie ging met 3 man aan zijn broek nog een keer over de tryline . Na 70 minuten resulteerde dit in 12-22 (voor ons) aangezien Ramses de laatste try ook converteerde. Jongens en Sam : Met deze mindset kunnen jullie zelfs van de Octobulls winnen 💪💪💪.
En wist u dat er gillende keukenmeiden langs de lijn stonden 🤣 en onze scrum zo hard kan pushen dat 1 speler van Den Haag uit zijn schoenen gepushed werd en de schoenen bleven staat 🤣🤣🤣


Tot de volgende 🏉😀

Geschreven door: teammanger Colts

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.