Close

Nieuws

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Vanaf dit seizoen vragen wij meer van onze senioren en ouders. We willen namelijk de oproep doen aan ieder om zich aan te melden voor een van de commissies. Zonder vrijwilligers zijn wel als club nergens en hoe meer handjes, des te lichter de last. Het commissie werk hoeft geen wekelijkse belasting te zijn. Onder leiding van de commissievoorzitter zullen de taken verdeeld worden. Wij hebben de volgende commissies opgesteld bij de Duuvels:


 • Promotiecommissie
  • Je houdt je samen met andere commissieleden bezig met het promoten van onze club. Dit kan zijn door het organiseren van clinics op basis- en middelbare scholen. Het bedenken van promotie acties, het ontwerpen en verspreiden van posters/flyers/overig fysiek promotiemateriaal, en het opzetten van social media campagnes.

 • Sponsorcommissie

  • Je houdt je samen met andere commissieleden bezig met het verven van sponsoren. Onze sponsoren zijn cruciaal voor onze financiële gezondheid. Je voorziet potentiële sponsoren van informatie over de verwachte bijdrage, welke mogelijkheden er zijn (website, langs het veld, teamkleding), en begeleid het proces dat de logo’s van de sponsoren op de juiste plekken komen.

 • Feestcommissie
  • Je houdt je samen met andere commissieleden bezig met het organiseren van borrels en feestjes op de club. Dit kunnen thema avonden zijn, team-building activiteiten, en spelavonden zoals pub quiz. Voor jeugdfeestjes werk je nauw samen met de jeugdcommissie.

 • Bouwcommissie
  • Je houdt je samen met andere commissieleden bezig met het onderhouden en verbeteren van ons clubhuis. Je zorgt ervoor dat onderhoud op tijd gebeurt en voorkomt nalatigheid. Indien je kansen ziet voor verbeteringen kan je jouw plan voorstellen aan het bestuur voor budget.

 • Barcommissie

  • Je houdt je samen met andere commissieleden bezig met voorzien van gasten van drankjes en snacks. Je wordt ingepland conform een barrooster en zorgt ervoor dat de bar bezet is op de vrijdagavond, de jeugdspeeldagen en de thuiswedstrijden.

 • Jeugdcommissie
  • Je houdt je bezig met alles wat met de jeugd te maken heeft. Dit kan zijn het maken van ranja of het bakken van pannenkoeken tot het helpen organiseren van een jeugdweekend.

 • Wedstrijdcommissie
 • Samen met de wedstrijdsecretaris zorg je ervoor dat de wedstrijddagen in goede banen worden begeleid. Tijdens de thuiswedstrijden zorg je er samen voor dat er mensen zijn die het veld klaar maken, dat de tegenstander wordt opgevangen, en dat alle administratieve zaken geregeld zijn bij de Bond. Tijdens uitwedstrijden zorg je ervoor dat er genoeg chauffeurs zijn zodat iedereen op tijd op locatie komt.

 • Maak een keuze en meld je aan via het onderstaande formulier!
 •  

  Kaartjes kopen barbecue 10 september 2022

  Kaartjes kopen barbecue 10 september 2022

  Koop hieronder jouw toegangsbewijs voor de barbecue van 10 september 2022. Je rekent meteen af via iDeal, dus alles is meteen geregeld. Per e-mail ontvang je een bevestiging van je aankoop. Op de dag zelf neem je het aankoopbewijs mee en dien je voorafgaand aan de barbecue je naam door te geven. Dan ontvang je een aantal tickets per vleessoort, zodat er voor een ieder voldoende is. Kind (3 stuks vlees, stokbrood + satésaus, salade) Volwassene (4 stuks vlees, stokbrood + satésaus, salade)

  Wanneer je de voorkeur hebt voor vegetarisch graag aangeven bij het veld “opmerking” voor hoeveel personen je dit wil.
   
  Voor kinderen welke deelnemen aan het trainingskamp is de barbecue gratis.
   
  Update 10-09-2022: helaas, de kaartverkoop voor de barbecue voor dit evenement is gesloten.
  Facebook
  Twitter
  WhatsApp
  Email

  It’s devilish nice to be a Duuvel!

  Tijd voor het post-zomer lichaam

  Tijd voor het post-zomer lichaam

  Vanaf vanavond beginnen de trainingen weer om 19:30 voor de senioren!

   

  Wil jij of ken jij iemand die altijd al een keer rugby heeft willen proberen? Dan is dit je kans. De trainingen zijn volledig gericht op de voorbereidingen van het nieuwe seizoen, dus ideaal om in te stromen.

  De jeugdtrainingen beginnen weer op dinsdag 5 september conform de reguliere tijden (zie www.duuvels.nl/jeugd)


  Tot vanavond! 😁

  Facebook
  Twitter
  Email
  WhatsApp

  It’s devilish nice to be a Duuvel!

  Herstart trainingen!

  Herstart trainingen!

  Afgelopen vrijdag (14 januari 2022) was er de eerste persconferentie van het nieuwe kabinet. Tijdens deze persconferentie kwam het verlossende woord; zowel jeugd als volwassenen mogen weer sporten, ook zonder 1,5 meter maatregel voor de sporten waar dit niet kan. Gezien rugby een contactsport is, mogen en kunnen wij weer trainen. Dit betekent ook dat we weer gaan trainen op onze gebruikelijke trainingstijden (link: jeugd, senioren). Om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van de maatregelen, hieronder een overzicht waar wij ons aan moeten houden tijdens de trainingen:


  Algemeen

  Iedereen mag binnen en buiten sporten. De volgende regels gelden:


  • – Op buitensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht bij gebruik van voorzieningen binnen. Bijvoorbeeld in de kleedkamers of toiletten. Er zijn uitzonderingen.
  • – Alleen onderlinge wedstrijden en trainingen met teams van de eigen club zijn toegestaan.
  • – Bij binnen en buiten sporten is geen publiek aanwezig.
  • – Sportkantines zijn alleen open voor afhaal.
  • – Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
  • – Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • – 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.
  • – Houdt u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
  • – Er is geen beperking in de groepsgrootte bij binnen- of buitensport of sporten in de openbare ruimte.

  Corona toegangsbewijzen

  Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters van 18 jaar en ouder:

  • – Mensen die gebruik maken van faciliteiten binnen op buitensportlocaties, zoals kleedkamers en toiletten.


  Een coronatoegangsbewijs is niet verplicht voor:

  • – vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten op de sportlocatie. Dit betekent dat zowel betaalde als vrijwilligers geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnensportlocatie. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.
  • – afhaal bij sportkantines. Zonder coronatoegangsbewijs kan gebruik gemaakt worden van de afhaalfunctie in sportkantines.


  Doordat er geen publiek is toegestaan hanteren wij nog steeds het Kiss & Ride principe. Dat betekent dat u alleen uw kind komt afzetten en ophalen. Kijken tijdens een training is nog niet toegestaan.


  Heb je nu zoiets van “Ik wil graag keer mee trainen en kennis maken met rugby?”. Vul dan het onderstaande formulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp
  Telegram
  Email

  It’s devilish nice to be a Duuvel!

  Corona update

  Corona update

  Het kabinet heeft ter bestrijding van het coronavirus een avondlockdown ingevoerd tot 19 december 2021. Voor de sport betekent dit dat er niet meer getraind mag worden in avonden. Daarmee komen zowel de jeugd- als seniorentrainingen te vervallen. Tevens heeft de Bond besloten om alle wedstrijden op te schorten. Wij zijn momenteel aan het kijken naar de optie om de jeugd te voorzien van trainingen op de zaterdagen. Door de avondlockdown is ook het clubhuis gesloten voor afname van consumpties.  

   

  Deze nieuwe avondlockdown treft ons hard, en het betreurt ons ook dat er nu niet meer gerugbyd kan worden. Wij zullen er alles aan doen, daar waar mogelijk, om de club te voorzien van rugby plezier ook tijdens deze avondlockdown. Wij hopen dat er op dinsdag 14 december 2021 door het demissionair kabinet versoepelingen worden aangekondigd omtrent de amateursport. Na deze persconferentie volgt er een update vanuit het bestuur. 

   

  Voor nu; blijft gezond en veilig, hopelijk tot snel! 

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp
  Telegram

  It’s devilish nice to be a Duuvel!

  Schuilt er een Nigel Owens in jou?

  Schuilt er een Nigel Owens in jou?

  Meld je dan nu aan!

   

  Vanaf 25 september t/m 3 oktober 2021 is het de week van de scheidsrechter. Daar willen wij als club bij stil staan. Scheidsrechters zijn onmisbaar tijdens een wedstrijddag. Zonder scheids, is er immers geen wedstrijd. We merken dat het lastig is om aan vaste scheidsrechters te komen. Momenteel hebben de senioren vanuit de Duuvels onze vertrouwde Bill, en de Colts of lager kunnen tegenwoordig rekenen op Jessica. Wij zijn hun hier super dankbaar voor, maar wij willen ze ook ontlasten. Daarom willen wij onze referee pool uitbreiden. Dus heb jij altijd al keer met een fluitje in de hand willen staan en een rugbywedstrijd in goede banen begeleiden? Vind je het heerlijk om te sporten en jouw conditie op peil te houden, maar heb je geen behoefte om getackled te worden? Klik dan op de knop hieronder.

   

  Hoe word ik een rugby scheidsrechter?

  Nou, door je aan te melden via de onderstaande link. Je komt dan op de lijst te staan en je zult van ons verdere informatie ontvangen over de exacte details. In het kort; de trainingen worden verzorgd door Rugbybond Nederland. De kosten worden betaald door club.

   

  Voor wie?

  Voor iedereen vanaf 14 jaar (vastgesteld door RBN). Je hoeft geen spelend lid te zijn van onze club. Van vaste senior of jeugdlid, ouder van een jeugdlid of trouwe supporter; iedereen kan zich aanmelden.

   

  Kosten?

  0,- euro! De club betaalt!

   

  Waar, hoelang, en wanneer?

  Een gedeelte zal thuis plaats vinden via zelfstudie (+- 8 uur) de overige uren (ook +- 8 uur) op locatie. Waar dat precies is, hangt sterk af van het aantal aanmeldingen. Indien wij 10 of meer aanmeldingen hebben, kan de cursus gegeven worden bij onze club. Als dat niet lukt, volgt er snel een locatie in de regio bij een andere club. De cursus vindt plaats in de avonden of op een weekenddag.

   

  Wat verwachten wij van jou?

  Indien jij je aanmeldt voor de opleiding Scheidsrechter I, wordt er verwacht dat wanneer jij de opleiding tot Scheidsrechter I hebt behaald, je inzetbaar bent om wedstrijden te fluiten. De meeste wedstrijden zullen thuis gefloten worden, en afhankelijk van jouw leeftijd fluit je alleen jeugd of ook senioren. Je kan ook gevraagd worden om te fluiten bij een club in de regio (Gelre samenwerkingsverband). Dit gaat altijd in goed overleg en het blijft vrijwillig. Onthoud wel; hoe groter de pool, des te meer de roulatie.

   

  Dus, ben je helemaal klaar om jouw rugbyscheidsrechter carrière te beginnen? Klik dan op ‘Aanmelden’ hieronder en vul het formulier in. Je krijgt dan van ons zelf bericht!

   

  Dat fluiten is niks voor mij…

  Is dat fluiten niks voor jou, maar wil jij je wel meer inzetten voor de club? Wees dan gerust, want wij zoeken ook coaches voor de jeugd!

   

  Hoe word ik een rugby jeugdcoach?

  Ook hier voor kan je aanmelden via het juiste formulier. Vervolgens krijg je aanvullende informatie zodra de definitieve lijst bekend is. Deze trainingen zullen verzorgd worden door Rugby Bond Nederland. Wederom zullen de kosten betaald worden door de club.

   

  Voor wie?

  Eigenlijk hetzelfde behalve de leeftijd (bepaalt door RBN). Voor iedereen vanaf 15 jaar. Je hoeft geen spelend lid te zijn van onze club. Wederom, senioren, jeugdspelers, supporters en ouders; iedereen kan zich aanmelden.

   

  Kosten?

  0,- euro! De club betaalt!

   

  Waar, hoelang, en wanneer?

  Een gedeelte zal thuis plaats vinden via zelfstudie (+- 12 uur) de overige uren (ook +- 8 uur) op locatie. Waar dat precies is, hangt sterk af van het aantal aanmeldingen. Indien wij 10 of meer aanmeldingen hebben, kan de cursus gegeven worden bij onze club. Als dat niet lukt, volgt er snel een locatie in de regio bij een andere club. De cursus vindt plaats in de avonden of op een weekenddag.

   

  Wat verwachten wij van jou?

  Indien jij je aanmeldt voor de coach cursus, wordt er verwacht dat je (mede-)coach wilt worden van een van onze jeugdteams. Dit kan betekenen dat je samen met de trainers de trainingen gaat verzorgen voor de jeugd op dinsdag en vrijdag. Het kan ook zijn dat je juist wilt gaan voor het coachen van de jeugdteams tijdens de wedstrijden. Wil je beide? Dan mag dat zeker!

   

  Dus, liever geen fluitje, maar een white board? Klik dan op ‘Aanmelden’ hieronder en vul het formulier in. Je krijgt dan van ons zelf bericht!

  Facebook
  Twitter
  Email
  WhatsApp
  Telegram

  It’s devilish nice to be a Duuvel!

  Bedankt!

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.