Close

Nieuws

Geslaagd eindfeest seizoen ’23-’24

Het seizoen 23-24 is traditie getrouw afgesloten met een eindfeest. Na de ouder/senior – jeugdwedstrijd werd er geschoven over het glijzeil, gesprongen op de springkussen en genoten van één of meerdere drankjes.

 

Volgens traditie zijn er weer verschillende onderscheidingen uitgereikt.

 

James den Ouden ontving de ‘Jan Lubbers bokaal’. 

De bokaal is bestemd voor het meest belovende jeugdlid. Dit kan zijn als speler, maar zeker wordt ook de sociale factor, zoals inzet, aanwezigheid en dergelijke, meegewogen.

 

Krijn ontving de jeugdprijs voor ‘the most improved player’

 

Wim ontving van de jeugd een bedankje voor zijn inzet als jeugdtrainer. 

 

Teamfoto senioren @BarDrieDrie

Afgelopen vrijdag hebben de senioren teamfoto’s gemaakt, waarna we genoten van een avondje gezelligheid bij onze sponsor BarDrieDrie.

Ondersteuning RABO Clubsupport

Onze club doet mee aan Rabo ClubSupport en gaat aan de slag met het verbeteren van de vrijwilligers structuur.

 

We krijgen 1-op-1 begeleiding van een expert die specialist is op dit gebied. De inzet van de expert wordt ons aangeboden door Rabo ClubSupport: het programma waarmee Rabobank sport- en cultuurverenigingen in onze gemeente ondersteunt met kennis en de inzet van experts. We krijgen deze hulp niet zomaar! We hebben van het voorjaar een aanvraag voor Rabo ClubSupport ingediend. Hierin hebben we onze plannen toegelicht en uitgelegd waarom wij hierbij graag willen samenwerken met een expert. Onze aanvraag is goedgekeurd! 

Trainers jeugd voor het nieuwe seizoen gevonden

Positief nieuws. We hebben nieuwe trainers gevonden voor de jeugd. We maken de namen van de nieuwe trainers bekend zodra de laatste gesprekken zijn afgerond.

Als club blijven we de komende jaren investeren in de jeugd. De jeugd heeft immers de toekomst.


Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.