Close

Nieuws

Hervatting trainingen jeugd en senioren

Hervatting trainingen jeugd en senioren

Vrijdag 6 januari beginnen de trainingen weer voor de jeugd conform de gebruikelijke trainingstijden. De senioren beginnen weer met trainen op dinsdag 10 januari.

 

De Cubs openen a.s. vrijdag weer het seizoen sinds de winterstop. Zij zullen spelen tegen CL SBN Pigs CU 1.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print

It’s devilish nice to be a Duuvel!

Geen trainingen en wedstrijden door de vorst

Op dit moment wordt er niet getraind doordat het veld bevroren is. Ook is de kans groot dat de wedstrijden worden afgelast i.v.m. de vorst. Houd daarom de Whatsapp groepen, website en social media posts in de gaten. Per trainingsdag/wedstrijddag wordt er bekend gemaakt of de trainingen en wedstrijden doorgaan.

Schuilt er een Nigel Owens in jou?

Schuilt er een Nigel Owens in jou?

Meld je dan nu aan!

 

Vanaf 25 september t/m 3 oktober 2021 is het de week van de scheidsrechter. Daar willen wij als club bij stil staan. Scheidsrechters zijn onmisbaar tijdens een wedstrijddag. Zonder scheids, is er immers geen wedstrijd. We merken dat het lastig is om aan vaste scheidsrechters te komen. Momenteel hebben de senioren vanuit de Duuvels onze vertrouwde Bill, en de Colts of lager kunnen tegenwoordig rekenen op Jessica. Wij zijn hun hier super dankbaar voor, maar wij willen ze ook ontlasten. Daarom willen wij onze referee pool uitbreiden. Dus heb jij altijd al keer met een fluitje in de hand willen staan en een rugbywedstrijd in goede banen begeleiden? Vind je het heerlijk om te sporten en jouw conditie op peil te houden, maar heb je geen behoefte om getackled te worden? Klik dan op de knop hieronder.

 

Hoe word ik een rugby scheidsrechter?

Nou, door je aan te melden via de onderstaande link. Je komt dan op de lijst te staan en je zult van ons verdere informatie ontvangen over de exacte details. In het kort; de trainingen worden verzorgd door Rugbybond Nederland. De kosten worden betaald door club.

 

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 14 jaar (vastgesteld door RBN). Je hoeft geen spelend lid te zijn van onze club. Van vaste senior of jeugdlid, ouder van een jeugdlid of trouwe supporter; iedereen kan zich aanmelden.

 

Kosten?

0,- euro! De club betaalt!

 

Waar, hoelang, en wanneer?

Een gedeelte zal thuis plaats vinden via zelfstudie (+- 8 uur) de overige uren (ook +- 8 uur) op locatie. Waar dat precies is, hangt sterk af van het aantal aanmeldingen. Indien wij 10 of meer aanmeldingen hebben, kan de cursus gegeven worden bij onze club. Als dat niet lukt, volgt er snel een locatie in de regio bij een andere club. De cursus vindt plaats in de avonden of op een weekenddag.

 

Wat verwachten wij van jou?

Indien jij je aanmeldt voor de opleiding Scheidsrechter I, wordt er verwacht dat wanneer jij de opleiding tot Scheidsrechter I hebt behaald, je inzetbaar bent om wedstrijden te fluiten. De meeste wedstrijden zullen thuis gefloten worden, en afhankelijk van jouw leeftijd fluit je alleen jeugd of ook senioren. Je kan ook gevraagd worden om te fluiten bij een club in de regio (Gelre samenwerkingsverband). Dit gaat altijd in goed overleg en het blijft vrijwillig. Onthoud wel; hoe groter de pool, des te meer de roulatie.

 

Dus, ben je helemaal klaar om jouw rugbyscheidsrechter carrière te beginnen? Klik dan op ‘Aanmelden’ hieronder en vul het formulier in. Je krijgt dan van ons zelf bericht!

 

Dat fluiten is niks voor mij…

Is dat fluiten niks voor jou, maar wil jij je wel meer inzetten voor de club? Wees dan gerust, want wij zoeken ook coaches voor de jeugd!

 

Hoe word ik een rugby jeugdcoach?

Ook hier voor kan je aanmelden via het juiste formulier. Vervolgens krijg je aanvullende informatie zodra de definitieve lijst bekend is. Deze trainingen zullen verzorgd worden door Rugby Bond Nederland. Wederom zullen de kosten betaald worden door de club.

 

Voor wie?

Eigenlijk hetzelfde behalve de leeftijd (bepaalt door RBN). Voor iedereen vanaf 15 jaar. Je hoeft geen spelend lid te zijn van onze club. Wederom, senioren, jeugdspelers, supporters en ouders; iedereen kan zich aanmelden.

 

Kosten?

0,- euro! De club betaalt!

 

Waar, hoelang, en wanneer?

Een gedeelte zal thuis plaats vinden via zelfstudie (+- 12 uur) de overige uren (ook +- 8 uur) op locatie. Waar dat precies is, hangt sterk af van het aantal aanmeldingen. Indien wij 10 of meer aanmeldingen hebben, kan de cursus gegeven worden bij onze club. Als dat niet lukt, volgt er snel een locatie in de regio bij een andere club. De cursus vindt plaats in de avonden of op een weekenddag.

 

Wat verwachten wij van jou?

Indien jij je aanmeldt voor de coach cursus, wordt er verwacht dat je (mede-)coach wilt worden van een van onze jeugdteams. Dit kan betekenen dat je samen met de trainers de trainingen gaat verzorgen voor de jeugd op dinsdag en vrijdag. Het kan ook zijn dat je juist wilt gaan voor het coachen van de jeugdteams tijdens de wedstrijden. Wil je beide? Dan mag dat zeker!

 

Dus, liever geen fluitje, maar een white board? Klik dan op ‘Aanmelden’ hieronder en vul het formulier in. Je krijgt dan van ons zelf bericht!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Telegram

It’s devilish nice to be a Duuvel!

We mogen weer “echt” rugbyen

We mogen weer “echt” rugbyen

Door de nieuwe versoepeling van de coronamaatregelen mogen en kunnen we allemaal weer ,ongeacht leeftijd, zonder restricties trainen. De senioren mogen met een maximale groepsgrootte van 50 personen trainen. Dit betekent dat de schouders weer getraind moeten worden op het incasseren van tackles, want na praktisch één jaar, kan “echt rugbyen” dan eindelijk weer. Niet alleen mogen we trainen, maar het clubhuis en de kleedkamers zijn ook van het slot.

 

Daarom in dit bericht een overzicht van de huidige maatregelen die van toepassing zijn bij De Duuvels:

 

  • – De kleedkamers zijn weer open. Er mag en kan gebruik gemaakt worden van de douches.

  • – Het clubhuis is weer open en daarmee ook de tap. Binnen het clubhuis gelden de algemene horeca regels:

  •       – Maximaal 4 personen per tafel.

  •       – Vaste zitplaats.

  •       – Registratie verplicht via QR code.

  •       – Gezondheidscheck verplicht.

  • – Publiek is niet toegestaan tijdens trainingen.

  • – De algemene hygiëne regels blijven van kracht zoals goed handen wassen, en bij klachten thuis blijven. 


  • Wij adviseren nog steeds om een eigen waterfles mee te nemen tijdens de training


We kunnen weer genoeg, dus zien wij je vrijdag op ons veld? Ken jij iemand die altijd al keer heeft willen rugbyen? Neem ze dan mee naar de training! Geïnteresseerde kunnen vrijblijvend 6 weken mee komen trainen. Ook al train je zelf niet mee, maar ken je wel iemand; stuur dan dit bericht door. Het enige wat er nodig is, zijn een paar sportschoenen (liefst noppenschoenen) en kleren die vies mogen worden. 


We vragen aan kennismakers om zich aan te melden via het formulier via de knop in de banner, zodat wij iedereen goed kunnen ontvangen.

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

It’s devilish nice to be a Duuvel!

Jeugd, jonge god of oude bok; we mogen weer trainen!

Jeugd, jonge god of oude bok; we mogen weer trainen!

Heb je de nieuwe posters al gezien langs de weg of online?

 

Door de nieuwe versoepeling van de coronamaatregelen mogen en kunnen we allemaal weer trainen van ouds, of met genoeg vrijheid. De jeugd mag al langere tijd weer volop trainen zonder restricties, en al voor enkele weken mogen de senioren tot 27 jaar ook trainen met contact. Sinds gisteren, woensdag 19 mei, mogen ook senioren van 27 jaar trainen in een groep van maximaal 30. Dit wel met de algemene coronamaatregelen in acht genomen. Deze versoepeling biedt genoeg opties om weer goed te kunnen trainen, de corona kilo’s eraf te rennen, en de conditie weer op te bouwen voor het nieuwe seizoen.

 

 

Dus, zien wij je vrijdag op het veld? Ken jij iemand die altijd al keer heeft willen rugbyen? Neem ze dan mee naar de training! Geïnteresseerde kunnen vrijblijvend 6 weken mee komen trainen. Ook al train je zelf niet mee, maar ken je wel iemand; stuur dan de link in deze nieuwsbrief door.

 

Het enige wat er nodig is, zijn een paar sportschoenen (liefst noppenschoenen) en kleren die vies mogen worden. We vragen aan kennismakers om zich aan te melden via het onderstaande formulier, zodat wij iedereen goed kunnen ontvangen.

 

 

Meld je hier aan

 

 

Hierbij de corona maatregelen om toch veilig en leuk te kunnen rugbyen:

– De kleedkamers zitten op slot. Kom dus omgekleed naar het veld en douche thuis.
– Neem zelf een waterfles mee.
– Meld je aan en af bij een van de trainers.
– Geen publiek toegestaan.
– Bij klachten blijf thuis!

 

Tot vrijdag!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

It’s devilish nice to be a Duuvel!

Onder de 27? Kom mee trainen!

Onder de 27? Kom mee trainen!

Altijd al keer rugby willen proberen? Ben jij onder de 27?
Meld je dan nu aan en kom vrijblijvend mee trainen!

 

Door de versoepeling in de coronamaatregelen mogen nu ook studenten en jong-volwassen tot 27 jaar weer buiten sporten in teamverband. Dit is dus de ideale kans om kennis te maken met de leukste teamsport en de leukste rugbyclub van de regio!

 

Het enige wat jij nodig hebt zijn paar sportschoenen (liefst noppenschoenen) en kleren die vies mogen worden.

Voel je vrij om altijd langs te komen, om te kijken, kennis te maken, of om zelfs meteen mee te trainen. Het zou ons enorm helpen als jij je aanmeldt via het onderstaande formulier, zodat wij jou goed kunnen ontvangen.

 

Hierbij de corona maatregelen om toch veilig en leuk te kunnen rugbyen:

– De kleedkamers zitten op slot. Kom dus omgekleed naar het veld en douche thuis.
– Neem zelf een waterfles mee.
– Meld je aan en af bij een van de trainers.
– Geen publiek toegestaan.
– Bij klachten blijf thuis!

 
Let op: aangepaste trainingstijden door de avondklok. Wanneer de avondklok komt te vervallen, volgt een update over de trainingstijden.
Facebook
Twitter
Pinterest

It’s devilish nice to be a Duuvel!

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.