Close

Nieuws

Wedstrijdsecretaris gezocht

Per direct is ZRC de Duuvels op zoek naar een enthousiaste wedstrijdsecretaris. Ben je goed in organiseren, hou je van doorpakken en vind je het leuk dat onze leden deze mooie sport in wedstrijdverband kunnen beoefenen, meld je bij onze huidige wedstrijdsecretaris, Kelt. 

 

Ook als je één of enkele van de onderstaande taken op je wil nemen horen we dat graag. Samen zorgen we er zo voor dat de club kan blijven draaien.

 

Stuur een bericht naar info@duuvels.nl

Taakbeschrijving:

 

De wedstrijdsecretaris is lid van het bestuur. Deze is verantwoordelijk voor het regelen van allerlei zaken rondom wedstrijden:

– Uitnodigen van tegenstanders

– Uitnodigen van scheidsrechters

– Controle op de invulling van wedstrijdformulieren, publicatie op de NRB-site en tijdige verzending daarvan

– Publiceert wedstrijdtijden en data.

– Regelt alle mutaties m.b.t. competitie wedstrijden.

– Is contact persoon van de NRB competitieleider.

– Draagt zorg voor bekendmaking van (dreigende) afgelastingen.

– Draagt zorg voor eventuele indiening van claims.

– Draag als nodig/gewenst zorg voor protest bij schorsingen en/of boetes.

– Verantwoordelijk voor de inschrijving van nieuwe leden.

– Beheren van systeem all United

– Coördineren GTBM dagen

Jeugdcoördinator gezocht

Vanaf 1 oktober is ZRC de Duuvels op zoek naar een enthousiaste jeugdcoördinator. Ben je goed in organiseren en vind je het leuk om te zorgen dat onze jeugd deze mooie sport kan beoefenen, meld je bij onze huidige jeugdcoördinator, Cathalijne. 


Ook als je één of enkele van de onderstaande taken op je wil nemen horen we dat graag. Samen zorgen we er zo voor dat de club kan blijven draaien.

 

Of stuur een bericht naar jeugd@duuvels.nl

 


 

Taakbeschrijving:

 

De jeugd coördinator is verantwoordelijk voor de organisatie het afstemmen tussen club, ouders, Gelre en DJO.

 

Club
Als jeugdcoördinator ben je onderdeel van het bestuur. Je stemt zaken af met het bestuur. Maar bent ook de oren van de club. Wanneer er zaken spelen koppel je dit terug aan het bestuur, zodat er gezamenlijk oplossingen kunnen worden bedacht. Je heet nieuwe jeugdleden een warm welkom en maakt ouders wegwijs binnen de club. Alle ouders wordt vriendelijke verzocht een vrijwilligerstaak op zich te nemen.

Je coördineert de TBM-dagen. De wedstrijdsecretaris helpt je hierbij. Hij is verantwoordelijk voor het regelen van de refs. Regel de coördinatie uitzetten veld(en) op vrijdagavond, barbezetting, ontvangst teams, gezamenlijke warming-up en wedstrijd schema voor die dag (dit doe je in samenspraak met het aanspreekpunt / coach van de TBM.

Voor de CJC (Cubs, Junioren, Colts) coördineer je de wedstrijden die je thuis host. Hieronder vallen afstemming met teammanager van jouw cluster, barbezetting, opruimen en schoonmaak na de wedstrijd. Een ref wordt via de bond geregeld. Maar houdt samen met de wedstrijdsecretaris scherp of dit op tijd geregeld is.

Ouders
Je zit in elke groepsapp van de jeugd. Hierdoor signaleer je bijvoorbeeld veelvuldig afwezigheid van een kind, blessures of andere zaken. Daarnaast heb je als taak om per leeftijdscategorie een aanspreekpunt te regelen. Dit is doorgaans een ouder. Dit aanspreekpunt neemt deel aan de overleggen binnen een cluster. Zodat jij dat zelf niet allemaal hoeft te doen. Het aanspreekpunt is belangrijk voor jou! Omdat je daar het hele jaar al de input van het Gelre en punten vanuit het bestuur aan terugkoppelt. Het aanspreekpunt koppelt op haar beurt de zaken terug aan de ouders van de leeftijdscategorie. Jij pakt dit op en zet je vraag uit daar waar nodig, zodat je het aanspreekpunt vervolgens een passende terugkoppeling kan verzorgen. Belangrijke regel: een kind dient zich altijd aan of af te melden voor een wedstrijd. Zie hierop toe en neem contact op met een kind of ouder wanneer dit niet gebeurt.

Gelre
Gelre is een groep jeugdcoördinatoren welke ongeveer 4 keer per seizoen bijeen komt om (wedstrijd) zaken af te stemmen. Hier word jij onderdeel van. Deze groep heeft een eigen groepsapp. De clubs welke in deze groep zitten zijn: RC Wageningen, The Wasps, Wild Rovers, The Pigs. Black Bulls, Octopus en RC Betuwe. Gelre houdt zich bezig met verdelen van wedstrijddagen, afstemmen clusterteams, leuke initiatieven delen, oplossen van problemen welke in de loop van het seizoen ontstaan.

DJO
Als jeugdcoördinator zit je in deze groepsapp. Hierin zitten alle jeugdcoördinatoren. DJO staat voor District Jeugd Overleg. Hierin bespreken jullie zaken welke zich afspelen of welke jij belangrijk vindt om aan te geven. Het aanspreekpunt voor DJO Oost is Jos Sinke. Hij koppelt op zijn beurt alles terug aan het LJO (Landelijk Jeugd Overleg)

Gratis proeftrianing rugby

Gratis proeftraining rugby!

Voorbereiding op het nieuwe seizoen

Vandaag starten de senioren weer met de trainingen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

 

 

Duuvels Skillsacademy

 

Dankzij de inzet van verschillende vrijwilligers en trainers heeft de jeugd deze zomer door kunnen trainen. 2 & 3 september sluiten zij de zomer af met een trainingsweekend waar jeugdleden van meerdere clubs bij aanwezig zijn.

Jubileumshirt

Heb je een jubileumshirt aangeschaft. Draag deze dan zoveel mogelijk tijdens evenementen op de club of als supporter tijdens wedstrijden. Zo eren we de geschiedenis van de club en danken we de sponsoren die hebben bijgedragen aan dit shirt.

🏉Corendon Summer Tour🏉

🏉Corendon Summer Tour🏉

In juli vindt de Corendon Summer Tour plaats in het Rugby stadion in Amsterdam. Vijf landen – Amerika, Canada, België, Hong Kong en Nederland zullen met verschillende teams deelnemen en het tegen elkaar opnemen. Als spetterend einde verwelkomen wij op de laatste dag Penguin RFC, de Mosista’s en Kwagga Rugby die het toernooi zullen afsluitend. Als Duuvels zijn we voornemens om op 15 juli af te reizen naar Amsterdam.

 

 

Kosten
Kinderen tot 12 jaar gratis
Vanaf 12 jaar €7,50

Bestel zelf je kaartje via: Shop.events.io

 

 

Bram & Julius
Bram en Julius zullen waarschijnlijk shinen tijdens de wedstrijd U18 🙏🏻🏉💪🏻
Programma staat hieronder 👇🏻

 

Opgeven
We zijn voornemens om met een bus te gaan. Bij voldoende deelname kan dit gerealiseerd worden zodat de kosten kunnen worden verdeeld ✌🏻
Opgeven kan direct via Cathalijne of jeugd@duuvels.nl

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.