Close

Walking Rugby

Walking rugby is een aangepaste spelvorm van het traditionele rugby. Er is minder fysiek contact en de focus ligt op participatie, uitdaging en bovenal plezier. Deze aangepaste spelvorm van rugby is zowel voor spelers met als zonder eerdere rugbyervaring. Sportievelingen genieten van de dynamiek en het spelelement, waar oud-rugbyers de flexibiliteit van het rugby kunnen waarderen en nog jaren kunnen genieten van de sport.

 

Walking Rugby lijkt de perfecte manier te zijn om een ieder die graag wil rugbyen een mooi alternatief te bieden! Wel of geen ervaring, doe lekker mee! 
Belangrijkste aangepaste spelregels zijn dat je alleen mag wandelen, naar voren mag passen en met gemengde teams gespeeld wordt, maar een tackle is niet toegestaan.

 

Kijk voor meer uitleg en de spelregels op: 
https://www.rugby.nl/rugby/spelvormen/walking-rugby/

 

Vanaf 4 maart a.s. gaan we starten met walking rugby op de vrijdagavond van 20:00 – 21:00 uur. Na de training is er natuurlijk de gelegenheid om gezellig in het clubhuis na te genieten onder het genot van een drankje.

 

Heb je interesse om deel te nemen aan dit sportieve en gezellige initiatief? Meld je dan aan via het onderstaande formulier!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Telegram

It’s devilish nice to be a Duuvel!

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.