Close

Mini’s

De Duvvels Mees, Max en James hebben wedstrijden in Stevensbeek. In een cluster met The Wasps, Octopus en Blackbulls gaan De Duuvels op tegen Wageningen, en Wageningen/Rovers en ten slotte Betuwe Pigs.

Mees scoort een try in de hagel. Max en James geven mooie supports.

Ook James scoort in de zon. Mees is niet de grootste maar gaat wel met volle kracht de ruck in. 

Voor Betuwe/pigs zijn “wij” te sterk dus tweede helft 12 tegen 10 om het leuker te maken. Maar alsnog lopen we er dik overheen

Cubs

Thuis tegen RC The Dukes CU 2

Eindstand: 34 -21

 

Junioren

Thuis tegen NRC The Wasps JU 2

68-7

Colts

Uit tegen CL SBN Pink CO 1

 

Hagel, wind 💨 ,meegewegende H -palen en ook zon ☀️. Echt rugby weer dus in Tiel. De return wedstrijd Gelre Cols tegen SBN Pink CO 1 stond vandaag zaterdag 23 maart op het program met een handvol wisselspelers voor Ids 😉. De dag begon wat chaotisch omdat we om 9 uur doorkregen dat we eerder moesten spelen😬. Iets met 1 nummertje verkeerd in de app. Dus om 12.30 de Kickoff waarbij de Gelre jongens en Sam op scherp stonden en SBN Pink maar 13 spelers hadden. De eerste 10 minuten ging de strijd aardig gelijk op en bleven try’s uit maar toen ineens ging het los 💪. Het regende try’s aan de kant van Gelre. Bij Bram en Ramses ben ik de tel kwijtgeraakt en Matz( die lekker wakker was vandaag 💪), Yairo (die ook een bal binnen kan houden door een koprol te maken en tegelijk de bal weer naar binnen te tikken), Jessie en Joep hebben ook een try gedrukt 💪. En dan hadden we ook de gebroeders Onrust op de wing waarbij ik altijd heel goed moet kijken wie nu Kik en wie nu Icks is. Eerst drukte Icks bijna een try maar helaas had de linesman gezien dat zijn rechter nop de zijlijn had geraakt dus helaas line-out. Kik rende het vuur 🔥 uit zijn sloffen wat resulteerde in zijn eerste try 💪💪💪. Al onze voorwaardsen hebben vandaag alles in de strijd gegooid met hun “ potjes” en de tegenstanders aardig afgemat ,waarna de lijn het heel vaak kon afmaken . In de lijn werd de hele trukendoos gebruikt om de hele lijn met of zonder wings en full back door elkaar te husselen waardoor de verdediging niet meer wisten waar ze het moesten zoeken 👀. Ook voor de toeschouwers ging het af en toe echt te snel, het was niet meer bij te houden waar de 🏉 was 🤣. En voor Dries was het vandaag een hele klus om de bal tegen de storm in en met bewegende H -palen de try’s te converteren. Maar hij heeft van de 14 try’s er 9 weten te converteren 💪.Toen het eindsignaal klonk stond de stand op 5-88 wat de Ref helaas op het wedstrijdformulier als 88-5 ( voor SBN Pink dus) heeft geschreven🤦‍♀️😬. En zo begon de dag chaotisch en eindigde nog veel raarder🤣.(Dit komt vast goed de mails zijn al onderweg naar de rugbybond).
Tot de volgende🏉

 

(Teammanager Gelre Colts)

 

 

Senioren

Thuis tegen NSRV Obelix 2
Eindstand: 36-19

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.