Close

Mini’s 

 

Hebben weer mooie onderlinge wedstrijden gespeeld in Wageningen.

 

Cubs

 

Hebben een mooie wedstrijd thuis met winst afgesloten tegen URC CU 2. Eindstand 53 – 21

 

Junioren

 

Hebben een teamtraining in Doetinchem gehad.

 

Colts

 

Bekijk hier de live video van de wedstrijd.

Wauw, dat was me de zaterdag wel 💪. Super saturday 9 maart in Nijmegen bij de Wasps. Onze Gelre Colts moesten het opnemen tegen HRC Colts 3 die maar 15 spelers hadden en nog een dame(uit een ander team)mee hadden genomen als wisselspeler wat voor ons oké was. Binnen 5 minuten brak Bram 2 x door en ook Ruben bereikte de tryline en stond het 17-0. Aangezien Ramses geblesseerd is moest Dries even inkomen met de conversies aangezien dat al best lang geleden was dat hij op de palen moest kicken 😬. Dries was nu warm en heeft verder alle try’s geconverteerd 💪.Maar toen ineens werden de Hagenezen wakker en hebben wij geen bal meer kunnen veroveren na de conversie en stond het 20 minuten later ineens 17-17 😳. Gelukkig nog met 24-17 de rust ingegaan nadat Ruben nog een try drukte. Ondertussen was de dame van HRC er ook ingekomen omdat de eerste geblesseerde van HRC er uit was. Er zouden er helaas nog meer volgen. Na de rust kwam het tot 24-22 en daarna werd het spel stil gelegd nadat Ruben en een speler van HRC ongelukkig met elkaar in contact kwamen bij een tackle. En probeer dan onze reus maar eens naar de kleedkamer te krijgen ( best een zwaar klusje) omdat zijn knie niet meewerkt 😞.En er moest een ambulance 🚑 komen voor de speler van HRC 😢 maar we hebben bericht gehad vanuit Den Haag dat er gelukkig geen letsel is geconstateerd na een scan. Terwijl de ambulance op zich liet wachten besloot de Ref verder te gaan op het andere veld met 15 tegen 14 spelers. Daarna besloot Gelre weer gas te gaan geven en aangezien Ruben uitgeschakeld was besloot Garris gas te geven en ook Sem was goed op stoom en er is nergens aan te zien dat hij pas een half jaar mee speelt. Goede samenwerking leidde tot nog 3 try’s van Thijs P (huh wil geen fly half spelen want dan kan je niet zelf ingaan), Yairo en Jessie en een eindstand van 43-22 💪 en een Woman of the match aan de HRC kant en Jessie (als plaatsvervanger voor Ruben) aan onze zijde.
En daarna….. samen Six Nations kijken en heerlijk smullen van de verschillende soorten Lasagne van Lidwine, Silke en Marleen. Dit is voor mij rugby : Respect voor de tegenstanders en Kameraadschap met lasagne 😀.
Tot de volgende.

 

Senioren

 

Thuis tegen CL RoCTopus 2

 

We hebben aanvallend een overtuigende thuiswedstrijd gespeeld. Helaas een flinke schouder blessure voor Brian onze gewaardeerde teamcaptain. 

Zoals Joost dinsdag tijdens de training citeerde we hebben af en toe mooie lijntje gelopen. Zo hebben we een ‘Voer’ gespeeld die niet goed liep, maar met een try als resultaat.

Ondanks het mooie resultaat zijn er altijd verbeterpunten. We gaan de komende training verder bouwen aan het versterken van ons team.

 

Eindstand: 57-5

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.