Close

Schuilt er een Nigel Owens in jou?

Meld je dan nu aan!

 

Vanaf 25 september t/m 3 oktober 2021 is het de week van de scheidsrechter. Daar willen wij als club bij stil staan. Scheidsrechters zijn onmisbaar tijdens een wedstrijddag. Zonder scheids, is er immers geen wedstrijd. We merken dat het lastig is om aan vaste scheidsrechters te komen. Momenteel hebben de senioren vanuit de Duuvels onze vertrouwde Bill, en de Colts of lager kunnen tegenwoordig rekenen op Jessica. Wij zijn hun hier super dankbaar voor, maar wij willen ze ook ontlasten. Daarom willen wij onze referee pool uitbreiden. Dus heb jij altijd al keer met een fluitje in de hand willen staan en een rugbywedstrijd in goede banen begeleiden? Vind je het heerlijk om te sporten en jouw conditie op peil te houden, maar heb je geen behoefte om getackled te worden? Klik dan op de knop hieronder.

 

Hoe word ik een rugby scheidsrechter?

Nou, door je aan te melden via de onderstaande link. Je komt dan op de lijst te staan en je zult van ons verdere informatie ontvangen over de exacte details. In het kort; de trainingen worden verzorgd door Rugbybond Nederland. De kosten worden betaald door club.

 

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 14 jaar (vastgesteld door RBN). Je hoeft geen spelend lid te zijn van onze club. Van vaste senior of jeugdlid, ouder van een jeugdlid of trouwe supporter; iedereen kan zich aanmelden.

 

Kosten?

0,- euro! De club betaalt!

 

Waar, hoelang, en wanneer?

Een gedeelte zal thuis plaats vinden via zelfstudie (+- 8 uur) de overige uren (ook +- 8 uur) op locatie. Waar dat precies is, hangt sterk af van het aantal aanmeldingen. Indien wij 10 of meer aanmeldingen hebben, kan de cursus gegeven worden bij onze club. Als dat niet lukt, volgt er snel een locatie in de regio bij een andere club. De cursus vindt plaats in de avonden of op een weekenddag.

 

Wat verwachten wij van jou?

Indien jij je aanmeldt voor de opleiding Scheidsrechter I, wordt er verwacht dat wanneer jij de opleiding tot Scheidsrechter I hebt behaald, je inzetbaar bent om wedstrijden te fluiten. De meeste wedstrijden zullen thuis gefloten worden, en afhankelijk van jouw leeftijd fluit je alleen jeugd of ook senioren. Je kan ook gevraagd worden om te fluiten bij een club in de regio (Gelre samenwerkingsverband). Dit gaat altijd in goed overleg en het blijft vrijwillig. Onthoud wel; hoe groter de pool, des te meer de roulatie.

 

Dus, ben je helemaal klaar om jouw rugbyscheidsrechter carrière te beginnen? Klik dan op ‘Aanmelden’ hieronder en vul het formulier in. Je krijgt dan van ons zelf bericht!

 

Dat fluiten is niks voor mij…

Is dat fluiten niks voor jou, maar wil jij je wel meer inzetten voor de club? Wees dan gerust, want wij zoeken ook coaches voor de jeugd!

 

Hoe word ik een rugby jeugdcoach?

Ook hier voor kan je aanmelden via het juiste formulier. Vervolgens krijg je aanvullende informatie zodra de definitieve lijst bekend is. Deze trainingen zullen verzorgd worden door Rugby Bond Nederland. Wederom zullen de kosten betaald worden door de club.

 

Voor wie?

Eigenlijk hetzelfde behalve de leeftijd (bepaalt door RBN). Voor iedereen vanaf 15 jaar. Je hoeft geen spelend lid te zijn van onze club. Wederom, senioren, jeugdspelers, supporters en ouders; iedereen kan zich aanmelden.

 

Kosten?

0,- euro! De club betaalt!

 

Waar, hoelang, en wanneer?

Een gedeelte zal thuis plaats vinden via zelfstudie (+- 12 uur) de overige uren (ook +- 8 uur) op locatie. Waar dat precies is, hangt sterk af van het aantal aanmeldingen. Indien wij 10 of meer aanmeldingen hebben, kan de cursus gegeven worden bij onze club. Als dat niet lukt, volgt er snel een locatie in de regio bij een andere club. De cursus vindt plaats in de avonden of op een weekenddag.

 

Wat verwachten wij van jou?

Indien jij je aanmeldt voor de coach cursus, wordt er verwacht dat je (mede-)coach wilt worden van een van onze jeugdteams. Dit kan betekenen dat je samen met de trainers de trainingen gaat verzorgen voor de jeugd op dinsdag en vrijdag. Het kan ook zijn dat je juist wilt gaan voor het coachen van de jeugdteams tijdens de wedstrijden. Wil je beide? Dan mag dat zeker!

 

Dus, liever geen fluitje, maar een white board? Klik dan op ‘Aanmelden’ hieronder en vul het formulier in. Je krijgt dan van ons zelf bericht!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Telegram

It’s devilish nice to be a Duuvel!

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.